Dragon Back omistajien kanssa

Lauantai 23.9.2017, 30C puolipilvistä

Meillä oli Guigangin tehtaan avajaiset torstaina ja emoyhtiön hallituksen puheejohtaja Viveca ja meidän entinen hallituksen puheenjohtaja Mats jäivät lauantaiksi Hongkongiin.

Sovimme menevämme kevyelle haikille Dragon Backiin. Niin, että palaisimme lähtöpaikkaan sen sijaan että kävelisimme viimeiset puuduttavat 5 km Big Wave Beachille.

Kävi kuitenkin niin, että Viveca oli vähän kipeä, eikä voinutkaan osallistua. Auto hakisi hänet erikseen ja tapaisimme haikin päätepisteessä. Näiden järjestelyjen säätämisessä meni parikymmentä minuuttia Markun tekemästä minuuttiohjelmasta, ja haikki meni vähän hätäilemiseksi. Ei juuri helpottanut, että Mats oli vielä toipumassa lonkkaleikkauksesta ja hänen parkinsonintautinsakin teki kävelyn aika hitaaksi. Markku oli koko ajan huolissaan siitä, että emme voi antaa Vivecan odottaa ja lounapöydän varaus menee varmaan kohta umpeen. Niinpä Markku valitsi meille oikopolun, jyrkän lähes umpeenkasvaneen polun, jota ei oltu varmaan käytetty pariin vuoteen. Mats kaatuikin siinä pari kertaa, aivan vaarattomasti polun viereisiin puskiin.

Päästiin silti ihan hyvin tielle. Ehkä vähän hitaammin kuin jos olisimme käyttäneet pidempää helppoa reittiä, mutta paljon ikimuistoisemmin. Viveca ei ollut kyllästynyt odottamaan meitä, ja pöytämme odotti meitä puolityhjässä ravintolassa. Hieno reissu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s