Peak ja Hong Kong Trail 2

Sunnuntai 20.8.2017

Kennedy Road – Zoo – Old Peak Road – Family Trail HK Trail 1:n loppuun – HK Trail 2 ja osa kolmosta – Wanchai Gap – Dutch Path

16.5km / 640m nousua / 23,200 askelta / 4 tuntia / 32C aurinkoa

Kirkas aurinkoinen ilma kuten melkein koko ajan sen jälkeen kun palasin Suomesta kesälomalta. Ilmanlaatu on tosiaan ollut vihreällä melkein koko ajan!

Palasin Brasiliasta ja USAsta torstaina ja olin loppuviikon aika vetämättömissä. Uni on tullut helposti illalla, mutta sitten herään joskus 3-5 aikaan enkä enää saa nukuttua. Lauantaina en viitsinytkään tehdä mitään enkä ollut yhtään varma sunnuntainkaan suhteen. Päätin kuitenkin kävellä edes Peakille lounaalle.

Valitsin poikkeuksellisesti reitin Old Peak Roadin kautta. Sinne pääseekin ihan näppärästi kävelemällä Kennedy Roadin loppuun ja loikkimalla sitten vilkkaan kadun yli, jolloin pääseekin Hong Kong Zoohon, jonka toisesta päästä Old Peak Road lähteekin.

Peakilla söin hampurilaisen Burgeri Kingissä, ja kun kävely ylös oli tuntunut niin mukavalta, päätin etten kävelekään suorinta reittiä kotiin. Ostin pullon vettä ja urheilujuomaa matkaevääksi (en ottanut reppua mukaan kun en ollut menossa varsinaisesti haikkaamaan).

 

WP_20170820_13_27_02_Pro

HK Trailin varjoisat polut ovat mukavia kesäkuumalla

 

Kävelin tuttua reittiä Family Walk alas Hong Kong Trail ykkösen loppuun, sitten HK Trail 2 ja osa kolmosta Wanchai Gapiin. Kun ilma oli niin hyvä ja kävely maistui, päätin kokeilla ensimmäistä kertaa Dutch Pathia. Alkuun se olis tyypillinen pienen auton levyinen betonipäällysteinen tie, tosin todella huonokuntoinen. Mutta muuttui sitten ihan kapeaksi poluksi, joka oli vielä melkein kasvullisuuden peitossa. Lopulta löytyi portaat alas Bowden Road Parkiin. Kyllähän senkin reitin käveli, mutta en tunne mitään pakkoa mennä uudestaan.

Kaikkineen oikein kiva päivä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s