Lantau Trail 3 väärään suuntaan

Sunnuntai 9.7.2017 Mikko yksin
2h 25 min, 6km, 508m nousua
Aurinkoinen ilma, 31C

Tapasin Vincentin lentokentällä puoli kymmeneltä, sillä hän tarvitsi työtodistusta poikansa Penn State ilmoittautumista varten. Otin kentältä taksin Isolle Buddhalle ymmärtämättä, että tieyhteys sinne kiertää melkein koko saaren. Olisi ehdottomasti kannattanut ottaa taksi vain Tung Chungiin ja ottaa gondoli sieltä.

Reitti Lantau Peakille on aika rankka. Ensimmäinen kilometri on pelkkiä jyrkkiä ja korkeita portaita, mutta se meni silti ihmeen helposti. Mutta sitten tuli stoppi. Se on sellainen petollinen paikka, joka näyttää, että huippu olisi jo heti siinä, mutta niitä valehuippuja on vaikka kuinka paljon. Menin vielä juomaan (hengittämättä) melkein koko pullon urheilujuomaa, minkä jälkeen oli epämiellyttävän heikko olo. Kävelin loppumatkan huipulle pienissä pätkissä hiljalleen. Moni ensimmäisen kilometrin aikana ohittamani porukka ohitti vuorostaan minut.

Söin huipulla kuivattua mangoa ja pähkinöitä, ja olo oli sen jälkeen taas ihan ok. Koko loppumatka onkin alamäkeä, eikä ollenkaan niin jyrkkää kuin menomatka.

Ehdin juuri ja juuri juosta lauttarantaan menevään bussiin. Ei olisi ehkä kannattanut juosta. Jouduin seisomaan puolet matkasta, mikä ei ollut erityisen kivaa sen loppukirin jälkeen.

Advertisements

2 thoughts on “Lantau Trail 3 väärään suuntaan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s