McLehose 4

6.8.2016 Mikko yksin

Koko viikonlopuksi luvataan pelkkää kaunista, tosin vähän lämmintä. Oiva päivä haikata korkeammilla kukkuloilla, jossa voi olettaa tuulen viilentävän. Valitsin McLehose 4:n, jälleen “väärin päin.

Choi Hung MTR-asemalla ensimmäinen taksikuski “ei tiennyt” miten Fei NGo Shan Roadille ajetaan. Toinen sentään suostui lähtemään, vaikka matkalla valittikin, että tie on yksisuuntainen ja pitkä matka takaisin.

Heti taksista hypättyäni alkoi kahden minuutin rankkasade. Riittävä kastelemaan kaiken, mutta niin lyhyt, että se ei viilentänyt yhtään. Metsät olivat muutenkin aivan märät edellisen viikon taifuunin jäljiltä. Ja niitä metsäpolkuja riitti ja riitti, muistelemani avoimet kukkulat odottivat vasta parin tunnin kävelyn jälkeen. Siinä vaiheessa olinkin jo aivan poikki, ei puhettakaan että olisin jaksanut kiivetä Pyramid Hillin kautta kuten oli etukäteen suunnitellut.WP_20160806_14_30_29_Rich.jpg

Kaiken kaikkiaan, yksi rankimmista haikeista koko Hongkongin aikana, paljon, paljon rankempi kuin edellisen viikonlopun jyrkkänousuinen ja korkea haikki. Osin varmasti sään takia; lämpöä oli saman verran kuin edellisenä viikonloppuna (32-42 astetta), mutta kosteus oli ihan toista luokkaa. Juomaa meni camelback, ja kaksi pesipulloa + kokis ja vesipullo perillä. Silti vielä seuraavana päivänä oli kova jano.

Aikaa meni 4 tuntia 2 minuuttia eli selvästi enemmän kuin Pirkon kanssa keväällä, ei sentään yhtä kauan kuin johtoryhmän kanssa
14km, 555m nousua

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s